האם רונה רמון היתה חברה טובה ומה היא עשתה כשהיא רבה עם חברותיה? אילו כוחות אישיים טמונים בנו וכיצד הם באים לידי ביטוי במצבי קונפליקט. תלמידי בית הספר ע"ש רונה רמון הציגו בתערוכה מיוחדת סיכום שבוע למידה מיוחד, על סיפור חייה, אופיה ופועלה של רונה רמון ז"ל
בבית הספר הממלכתי 'רונה רמון' סיכמו ביום שישי האחרון שבוע למידה מיוחד, 'שבוע רונה רמון', שעסק בסיפור חייה, אופייה ופועלה של רמון ז"ל.
בית הספר פתח את שעריו להורים (לראשונה מאז הקורונה) ובמקום התקיימה תערוכת תוצרים בהם הציגו התלמידים את נושאי הלמידה ואת הפרויקטים שהוציאו לפועל.

שבוע זה תוכנן על פי מודל ה- PBL (למידה מבוססת פרויקטים), בו שיטת ההוראה ממורכזת תלמיד ומבוססת על למידה אקטיבית, המשלבת בין עשייה לחקירה ולרכישת ידע. "הלמידה בשבוע זה התאפיינה בעבודה בקבוצות, תהליכים דיאלוגים, הקניית משוב מקדם למידה ופיתוח לומדים עצמאיים. התלמידים חוו למידה מאוד משמעותית והתוצרים היו מדהימים" סיפרה אחת המורות.
כל שכבה התבקשה לבחור תת-נושא הקשור לדמותה של רונה ז״ל ותכננה פרויקט, עליו עבדו התלמידים במהלך השבוע.
שכבות א'-ב' עסקו בחנו את הנושא של חברות ופתרון קונפליקטים. התלמידים הכירו את רונה רמון לא רק כאשת ציבור, אלא גם כחברה מיוחדת לסובבים אותה ונפגשו עם אורנה סבן חברתה הטובה של רונה ז"ל. במסגרת הפרויקט תרגלו התלמידים סיטואציות של קונפליקט בין חברים ודרכים בהן ניתן לפתור אותם בדרכים טובות.

שכבות ג'-ד' עסקו בחקר 'הכוחות שלנו'. במסגרת זו התלמידים חקרו את הכוחות האישיים שלהם והתוצר הסופי בא לידי ביטוי בגלימות של גיבורי על שעליהן נכתבו מסרים ברוח הנושא.
שכבות ה'-ו' עסקו במעורבות חברתית, למדו על נושא העמותות, ובחרו עמותה הקרובה לליבם, אותה הם קידמו והציגו לראווה כתוצר סופי.