הרומן "מועמדת יקרה" הוא ספרה השני של עורכת הדין, המגשרת והמוזיקאית טלי שפירא שחטר. בדומה לגיבורת הספר, עורכת דין פלילית, שפירא -שחטר אף היא עורכת דין שהיתה מועמדת לשיפוט. שפירא-שחטר מתארחת היום בחנות סטימצקי בקניון MORE. תושבי העיר מוזמנים לפגוש אותה אישית
לעורכת דין תמרה אורלב, ג׳ינג׳ית יפהפיה בת 34,היה עולם בטוח, עד שיום אחד אירוע מטלטל מאיים לטרפד את מינויה לשיפוט. מה הסוד המאיים עליה? ממי עליה להיזהר, ולמה? ומיהו הגבר יפה התואר בחליפה כהה ועניבה עם חולצה לבנה מעומלנת, שמודד אותה במבטים חודרים של אונקיות זהב באולם בית המשפט?

"מועמדת יקרה", הוא ספרה השני של עורכת הדין, המגשרת והמוזיקאית טלי שפירא שחטר, בדומה לגיבורת הספר, עורכת דין המנהלת תיקים פלילים בבית המשפט כשהיא מוקפת שופטים, משטרה ונאשמים, שפירא שחטר אף היא עורכת דין, שימשה כפרקליטה בכירה בפרקליטות תל אביב ועסקה בליטיגציה בתיקים פלילים. כמו גיבורת הרומן, גם שפירא שחטר נחשפה לא אחת בעבודתה כעורכת דין ללחצים שונים בניהול תיקים, ובדיוק כמו גיבורת הרומן, שפירא שחטר היתה בעצמה מועמדת לשיפוט.
היום (שני) בשעה 16:30 מוזמנים תושבי חריש לפגוש את הסופרת טלי שפירא-שחטר שמתארחת בחנות סטימצקי בקניון MORE.
נתקלתם באירוע יוצא דופן? גיליתם משהו שפשוט חייב להתפרסם בחריש 24? כתבו לנו למייל האדום!